Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعی‌های پی درپی و ضعف یا عدم دریافت سیگنال رفته رفته به معظلی برای مردم تبدیل شد و اختلالات این شبکه‌ها در شهر و روستاهای بردخون با هرباد و باران و قطع برق موجب گله‌مندی مردم این دیار شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دیر، بدون‌شک امروزه رادیو و تلویزیون یکی از ضروریات و نیازهای جامعه بویژه خانواده‌ها است، به گونه‌ای که هرقشر حداقل یک گیرنده تلویزیونی یا رادیویی در اختیار دارد و استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های دیجیتال یکی از دستاوردهای ارزشمند نظام اسلامی است که در چندسال گذشته سراسر کشور را پوشش داده و بخش بردخون نیز از این نعمت برخوردار شده و از چندسال پیش در این منطقه راه‌اندازی شده است.

اختلالات و قطعی‌های پی‌درپی شبکه‌های تلویزیونی در بردخون

در این مدت شبکه‌های آنالوگ به مرور جای خود را به دیجیتال داد و مردم خرسند و شادمان به فکر خرید دستگاه‌های دیجیتال و دریافت و تماشای تصاویر باکیفیت و شفاف بودند اما غافل از اینکه روزی خواهد رسید که می‌گویند از طلا گشتن پشیمان گشته‌ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.

قطعی‌های پی‌درپی و ضعف یا عدم دریافت سیگنال رفته رفته به معظلی برای مردم تبدیل شد و اختلالات این شبکه‌ها در شهر و روستاهای بردخون با هرباد و باران و قطع برق موجب گله‌مندی مردم این دیار شده است.

وقتی دستگاه گیرنده دیجیتال در شهر بردخون نصب شد خوشحالی مردم را به دنبال داشت و بسیاری از افراد، ماهواره‌های خود را فروختند یا به انبار بردند اما اکنون که این شبکه دچار اختلال شده، بازار دیش و ماهواره رونق دوباره‌ای گرفته است.

این مشکل هم به امروز و دیروز بستگی ندارد چون در این سالها، بیشتر روزهای سال مردم از مشکلات شبکه‌های دیجیتال می‌نالند و روستاها از عدم دریافت شبکه‌ها گله دارند و شبکه‌های رادیویی که در بخش بردخون اصلا جایگاهی ندارد.

دستگاه گیرنده دیجیتال بردخون بدون نگهبان یا متولی خاصی است و در بیشتر روزها که شاهد قطع برق یا وزش باد و غیره هستیم این دستگاه قطع یا دچار اختلال می‌شود و باز مردم نگران دیدن برنامه‌های سیما هستند.

محل قرار گرفتن دستگاه مناسب نیست زیرا زمانی که دستگاه نصب شد اطرافش خالی از سکنه بود اما اکنون ساختمان‌های چند طبقه آن را محاصره کرده و شاید یکی از دلایل ضعف سیگنال همین موانع باشد. 

هیچ شبکه رادیویی در بردخون دریافت نمی‌شود 

بسیاری از خانواده‌ها بیان می‌کنند که هیچ شبکه رادیویی در بردخون دریافت نمی‌شود و حتی سیمای استانی بوشهر نیز قابل دریافت نیست که با وجود تعویض دستگاه‌های دیجیتال خانگی باز شاهد این ضعف و عدم دریافت سیگنال هستند.

جایگاه امن شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای بین مردم

امروز شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای جایگاه زیادی بین مردم پیدا کرده و اگر مسؤولان و متولیان امر بویژه در حوزه فرهنگی برای جایگزینی ابزار مناسب و بی‌خطر مانند شبکه‌های رادیو تلویزیونی داخلی اقدامی نکنند، نباید از انحراف و گمراهی نسل جوان و نوجوان حرفی بزنند.

«تلویزیون»، همدم شب و روز مادربزرگ‌ها

بچه‌های این منطقه که 135 کیلومتر از مرکز استان و حدود 60 کیلومتر از مرکز شهرستان فاصله دارند برای گذران ایام فراغت و بی‌کاری خود سرگرمی بجز شبکه‌های صداوسیما ندارند که این هم متأسفانه بیشتر اوقات دچار اختلال است.

دوستی تعریف می‌کرد مادر پیری در خانه دارم که تلویزیون همدم شب و روزش است اما گله دارد که بیشتر وقتها صفحه تلویزیون آبی رنگ است و بجای تصویر تنها صدا دارد و سیمایی دیده نمی‌شود.

یکی از فرهنگیان نیز گفت: ما دلمان به همین شبکه‌های دیجیتال خوش هست که این نیز بیشتر روزها چندان کیفیتی ندارد و برخی اوقات فقط چند شبکه با اختلال در قاب تلویزیون دیده می‌شود و بیشتر روزها هم به صورت کامل قطع است و بجز تصاویر مبهم چیزی را نمی‌بینیم.

به هرحال انسان گرسنه و تشنه برای سیرشدن به دنبال رفع نیاز است و چه بهتر که غذایی در دسترسش قرار گیرد که مسموم نباشد و حکایت شبکه‌های رادیو تلویزیونی نیز چنین است و زمانی ما از تهاجم فرهنگی می‌گوییم و حاضر نیستیم زمینه استفاده مطلوب از غذای فرهنگی را برای مردم فراهم کنیم نباید کسی را ملامت کنیم که خود مقصریم.

گزارش: نامجو زحمتکش

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تلویزیون رادیو شبکه شبکه های دیجیتال شبکه های دیجیتال عدم دریافت شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یک حدیث از امام صادق علیه السلام است که حضرت می فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَالدُّنیا أَکبَرَ هَمِّهِ». کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش دنیا و پول و … بوده و به فکر نماز نباشد به سه تا مصیبت گرفتار می‌شود:

بیشتر بخوانید: رهبر انقلاب: حج امسال، حج برائت است

اول: «جعل الله الفقر بین عینیه»، خداوند فقر را مقابل دو چشمش می آورد.

دوم: قلبش پر از غم و غصه می شود.

سوم «شتّت عمله»، کارهایش پراکنده می شود. از این اداره به آن اداره. از این آسانسور به آن اسانسور. به هر دری که می زند نمی‌شود. ده سال است که اختلاف ملکی دارد. هنوز حل نشده. چرا ؟ چون به فکر دنیاست.

در ادامه امام صادق(ع) می‌فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَ الآخرة أَکبَرَ هَمِّهِ»، کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش آخرت باشد برنده است. مثل راننده تاکسی که اول ظهر کنار خیابان پارک می کند تا نماز اول وقت بخواند. با اینکه در آن ساعت اگر بخواهد مسافر ببرد. مسافر زیاد است و درآمدش هم زیاد است. اما با این حال تاکسی را نگه می‌دارد به مسجد می رود و نماز جماعتش را می خواند. بعد سوار می شود و مسافر می‌برد.

افرادی این چنین که مقید به نماز اول وقت هستند «جَعَلَ اللَّهُ الْغَنَاءَ فِی قَلْبِهِ» خداوند غنی و بی نیازی را در قلبشان قرار می‌دهد. یعنی چشمش سیر می‌شود.

همانند «اشیخ محمد حسین زاهد» که چیزی نداشت. اما هر وقت از او می پرسیدی حال شما چه طور است ؟ دو سه بار پشت سر هم می گفت: الحمدلله.

یک الحمدللهی می گفت مثل اینکه همه تهران برای اوست. حالا چیزی هم نداشت. دو اتاق اجاره کرده بود ماهی بیست تومان. گلیم هم زیر پایش بود.

مردم ریشه و علت گرفتاریشان را بفهمند. ریشه گرفتاری مردم این است که با خدا کاری ندارند.

منبع: بررسی گناهان کبیره در مواعظ ایت‌الله مجتهدی تهرانی، بوستان قرآن ،چاپ ششم ،1395 ، ص 44 و 45

منبع: ایسنا

انتهای پیام/



کد خبر: 1229865 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • شناخت مردم در این مرحله از انتخابات بیشتر است
  • پیمایش در مرز ۶G
  • گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟
  • ثبت نام وام سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال + جزئیات و لینک سایت https://1649.ir
  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • تامین ۱۳۷۹ دستگاه برای ثبت الکترونیک آرا در قائمشهر
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • فیلم/ با طبیب زاده بیشتر آشنا شوید
  • اما چشمات ؛ حجت اشرف زاده
  • تیرانداز چینی رکورد تفنگ ۱۰ متر بانوان جهان را شکست