Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهیل کریمی مستندساز و روزنامه‌نگار با انتقاد جدی از قطع چند شبکه خارجی تلویزیون اعلام کرد که قطع شبکه الکوثر به علت بدهی آبروریزی فرهنگی است و افرادی که در روند فعالیت‌های رسانه‌ای شبکه‌های برون‌مرزی ما اختلال به وجود می‌آورند، نفوذی‌اند. ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در حالی که در روزهای گذشته دو شبکه برون مرزی صداوسیما به سبب انباشت بدهی‌های پرداخت نشده به ماهواره‌های پخش‌کننده‌شان، امکان پخش خود را از این ماهواره‌ها از دست داده‌اند، سهیل کریمی مستندساز و روزنامه‌نگار با اشاره بر نقش شبکه برون‌مرزی الکوثر در معرفی گفتمان انقلاب اسلامی به عنوان نمونه، قطع این شبکه از ماهواره یوتل‌ست به علت انباشت بدهی را یک آبروریزی فرهنگی برای کشور عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهیل کریمی مستندساز و روزنامه‌نگار در واکنش به عدم تخصیص کافی و به موقع بودجه ارزی شبکه برون‌مرزی الکوثر و حذف این شبکه از ماهواره فرانسوی یوتل‌ست گفت: وقتی در کشور خودمان چنین اتفاقاتی می‌افتد و مثلاً بودجه صداوسیما درست نمی‌شود پیشرفتی برای این شبکه‌ها حاصل نخواهد شد.

وی گفت: نقطه مقابل شبکه‌های داخلی ما شبکه‌های برون‌مرزی‌اند، وقتی می‌بینیم که شرکت گوگل کانال‌های یوتیوپ یا جیمیل‌های شبکه‌های برون‌مرزی ما را می‌بندد، این نشان‌دهنده آن است که این شبکه‌ها کار خودشان را به خوبی انجام داده‌اند و تأثیرشان را روی مخاطب خارجی گذاشته‌اند. منظور این نیست که از بودجه  شبکه‌های داخلی کم کنند و به برون‌مرزی بدهند  اما در اولویت‌بندی باید دقت شود. دولت‌های مختلفی که روی کار می‌آیند، موظف‌اند که بودجه‌های خوبی به صداوسیما بدهند؛ من اطلاع دارم که اکثر اوقات این بودجه‌ها پرداخت نمی‌شود.

کریمی افزود: من اعتقادم این است افرادی که در روند فعالیت‌های رسانه‌ای شبکه‌های برون‌مرزی ما اختلال به وجود می‌آورند، نفوذی‌اند، مدیران کلان و تصمیم‌گیر متأثر از مشاورانی‌اند که آنها را در شرایطی قرار می‌دهند که موضع‌گیریشان این‌گونه باشد. قطع یک شبکه برون‌مرزی از ماهواره یوتل‌ست صدور و اعلام مظلومیت انقلاب ما به دنیا را با لطمه مواجه می‌کند. اگر قرار بر این باشد که شبکه‌های برون‌مرزی ما پیشانی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی باشند و بعد ما آن را به راحتی در اختیار دشمن بگذاریم که به همین راحتی آن را از شبکه‌های ماهواره‌ای حذف کنند، عملاٌ جز اینکه ما داریم آب به آسیاب دشمن می‌ریزیم، همکاری با دشمن می‌کنیم کار دیگری نکرده‌ایم. این‌ها کاملاً مسجل است یا مسئولان ما باید اقرار به این موضوع کنند که کوتاهی کرده‌اند و یا اگر دلیلی دیگر دارند آن را برای مردم تشریح کنند.

این مستندساز درباره راهکارهای مقابله با این رویکرد، گفت:  اول و آخر راهکار این است که ما به استقلال برسیم؛ یعنی ما خودمان ماهواره و امکان پخش داشته باشیم، خودمان قسمتی از فضا و زمین را بتوانیم برای پخش برنامه‌های‌مان در اختیار بگیریم اما می‌توان گفت که دم‌دست‌ترین اقدامی که الان می‌شود به عهده گرفت و آن را پیش برد این است که پرداخت بدهی‌ها را اولویت قرار دهیم، این پرداخت بدهی به نظر من حتی از خیلی از مسائل واجب‌تر است چون ما به این وسیله می‌توانیم از نظام‌مان که هدف اصلی دشمنانمان است دفاع کنیم.

کریمی درباره راهکارهایی برای مقابله با مشکلاتی مثل انباشت بدهی برای شبکه‌های برون مرزی گفت: اولویت‌بندی بسیار مهم است؛ یعنی مدیران ما به این فهم برسند در ردیف بودجه‌هایی که تأمین می‌کنند، در پرداخت بدهی‌هایی که مشخص می‌شود، اولویت‌ها را باید ببینند. وقتی دغدغه انقلابی نداشته باشند طبیعی است که برایشان محلی از اعراب ندارد.

وی گفت: شبکه‌های برون‌مرزی ما پیشانی انقلاب‌اند، تنها جایی که می‌تواند تأثیرگذار باشد همین شبکه‌ها هستند. الکوثر در اصل جانشین سحر عربی باید باشد، من سال 82 که آمریکایی‌ها تازه در عراق درگیر شده بودند، برای ساخت مستند به عراق رفته بودم و صدام هم هنوز پنهان بود، خیلی خوشحال بودند که ما جزء اولین ایرانی‌هایی بودیم که برای ساخت مستند در آن دوره وارد شده بودیم و در مورد شبکه‌های برون مرزی ما اظهارنظرهای مثبتی می‌کردند.

کریمی گفت: وقتی ما می‌بینیم حتی کسی جانش را به خطر می‌اندازد که بتواند پیام انقلاب ما را از طریق شبکه‌ها بگیرد، چرا باید در اولویت‌بندی‌هایمان به اینجا برسیم که برایمان اهمیت نداشته باشد و این آبروریزی فرهنگی برای ما است که بگوییم شبکه‌ای مثل الکوثر با این حجم از استقبال در سطح بین‌الملل به دلیل عدم پرداخت بدهی تعطیل شد، این آبروریزی برای جمهوری اسلامی است.

وی درباره اهمیت این موضوع به عنوان یک موضوع فراجناحی گفت: وقتی اولویت‌ها را ندانیم، کسی که در بیرون از کشور بیننده شبکه‌های برون‌مرزی ما است وقتی متوجه شود به دلیل بدهی الکوثر از دسترس خارج شده است، پاشنه آشیل جمهوری اسلامی دستش می‌آید و به دلیل مدیریت ناصحیح، کل نظام جمهوری اسلامی زیر سؤال می‌رود، این واقعاً چیز کمی نیست و مدیران باید متوجه باشند که چه اتفاقاتی در سطح کلان افتاده است.

کودکان در برنامه "رنگین‌کمان" حضور می‌یابند"قصه‌های ما" سریال شبکه 2 می‌شود

به گزارش تسنیم، شرکت ماهواره‌ای یوتل‌ست اوایل خرداد پخش شبکه الکوثر را به بهانه بدهی‌های انباشته سازمان صداوسیما به این شرکت ارائه خدمات ماهواره‌ای قطع کرد. پخش شبکه عربی زبان بین‌المللی الکوثر روی ماهواره یوتل‌ست امکان دسترسی مخاطبان در کشورهای عربی منطقه در غرب آسیا و شمال آفریقا را به برنامه‌های این شبکه فراهم می‌کرد. در ادامه شرکت‌ ماهواره‌ای پاکست، کانال اردوی شبکه سحر را قطع کرد و حالا با نپرداختن بدهی‌های ارزی، قطع شبکه آی‌فیلم انگلیسی و عربی را در دستور کارشان دارند. 

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون معاونت برون مرزی رسانه ملی تلویزیون شبکه های برون مرزی شبکه برون مرزی جمهوری اسلامی پرداخت بدهی ماهواره ای سهیل کریمی یوتل ست بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۲۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های تلویزیون در «دهه کرامت»

همزمان با آغاز دهه کرامت، شبکه‌های تلویزیون ویژه برنامه‌هایی را به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و ولادت امام رضا(ع) روانه آنتن می‌کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، قاب تلویزیون در دهه کرامت از جمعه 21 اردیبهشت تا دوشنبه 31 اردیبهشت با برقراری ارتباط های زنده با آستان ملکوتی امام رضا(ع)، پخش مستند، میان برنامه‌های مناسبتی مرتبط با دهه کرامت و پوشش و پخش مجالس مولودی‌خوانی، رنگ و بوی جشن و شادی به خود می‌گیرد.

جزئیات پخش برنامه‌ها را در ادامه ببینید:

شبکه یک

برنامه زنده «توحید خانه» از شنبه 22 اردیبهشت هر روز ساعت 17:30 از شبکه یک پخش خواهد شد.

مستند «سمت اقیانوس» با موضوع زائران امام رضا(ع) از شنبه 22 اردیبهشت هر روز ساعت  12:45 روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

همچنین برنامه‌های «صبح بخیر ایران» و «ایران دوست داشتنی» نیز برنامه‌های خود را با ایام دهه کرامت منعطف خواهند کرد.

شبکه دو

برنامه زنده «صبحانه ایرانی» با موضوعات و اخبار متنوع سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی که به مناسبت دهه کرامت به این ایام منعطف خواهد شد و آیتم‌های متنوع و پلاتوهای ویژه‌ای را در نظر خواهد گرفت. این برنامه گفت‌وگوهایی نیز با کارشناسان مذهبی در مورد سیره عملی و کرامات اخلاقی حضرت معصومه (س) و امام رضا(ع) خواهد داشت.

برنامه «پناه» هر شب ساعت 22 به صورت زنده در حرم رضوی روی آنتن خواهد رفت و در دهه کرامت با دعوت از مهمانان مرتبط و کارشناسان مذهبی در مورد سیره و کرامات اخلاقی حضرت امام رضا (ع) و خواهر گرامی آن حضرت، حضرت فاطمه معصومه (س) به گفت‌وگو خواهد پرداخت.

سخنرانی واعظان در حرم رضوی و حرم حضرت فاطمه معصومه(س) در قم و پخش مولودی‌خوانی و کلیپ‌های تصویری مرتبط با دهه کرامت از دیگر برنامه های شبکه دو در این ایام خواهد بود.

برنامه «بیا وسط» به صورت زنده هر روز ساعت 19:15 و مسابقه «صد در صد» هر روز ساعت 18:40 منعطف با دهه کرامت روی آنتن خواهند رفت.

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

شبکه سه

به مناسبت دهه کرامت شبکه سه سیما مینی سریال «روزی روزگاری برادر» را پخش می‌کند.

مینی سریال «روزی روزگاری برادر» در 8 قسمت 40 دقیقه‌ای هر شب حوالی ساعت 21 پخش می‌شود.

شبکه چهار

ویژه برنامه دهه کرامت شبکه چهار با عنوان «ماجرای خورشید هشتم» در 10 قسمت از شنبه 22 اردیبهشت ساعت 20:30 پخش می‌شود.

این برنامه به تهیه‌کنندگی سید یزدان ملک‌آبادی و اجرای حمید سبحانی‌ صدر روی آنتن می‌رود.

شبکه نسیم

ویژه برنامه «کودک‌شو» با اجرای ملیکا شریفی‌نیا و با حضور دانش‌‌آموزان دختر به مناسبت روز دختر، جمعه 21 اردیبهشت‌ماه ساعت 22 از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

شبکه آموزش

برنامه «مثبت آموزش» شبکه آموزش سیما منعطف با دهه کرامت روی آنتن می‌رود.

شبکه قرآن و معارف

برنامه گفت وگو محور «یاد خدا» با حضور کارشناسان مختلف و با موضوع گرامیداشت دهه کرامت از روز جمعه 21 اردیبهشت هر شب ساعت 20 بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

پخش سخنرانی‌های علما و روحانیون از حرم مطهر حضرت معصومه(س) در باب دهه کرامت هر شب ساعت 18:30 به صورت زنده از شبکه قرآن ومعارف سیما پخش می‌شود.

همچنین برقراری ارتباطات مستقیم و پخش تصاویر زنده از جشن‌ها و سخنرانی‌های مختلف در صحن های بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) از دیگر برنامه‌های شبکه قرآن و معارف سیما است.

پخش میان برنامه‌های مناسبتی، مجالس مولودی‌خوانی، قرائت ادعیه‌های مختلف و ترتیل جزخوانی نیز از تدارک شبکه قرآن ومعارف سیما در دهه کرامت است.

شبکه تهران

گروه معارف شبکه تهران، با تدارک ویژۀ دو برنامه «تا نیایش» و «کرامت رضوی» دهه کرامت را گرامی می‌دارد.  برنامه ظهرگاهی «تا نیایش» از روز پنجشنبه 27 تا دوشنبه 31 اردیبهشت‌ماه به مدت 5 روز به مناسبت دهه کرامت حوالی ساعت 12:15روی آنتن می‌رود.

این برنامه ترکیبی به صورت زنده و مستقیم از مشهد مقدس، حرم مطهر امام رضا (ع) به تهیه‌کنندگی علیرضا هنرمند و محمد جوادی‌نژاد پخش می‌شود. «تا نیایش» دارای بخش گفت‌وگو (مجری و کارشناس)، پخش تصاویر زائران حرم امام رضا(ع) و پلی‌بک‌های تماشایی خواهد بود.

ویژه‌برنامه ترکیبی «کرامت رضوی» نیز از 27 اردیبهشت‌ماه به مدت 5 شب ساعت 24 به‌ صورت زنده و ترکیبی از حرم رضوی در دهه کرامت تماشایی می‌شود. بخش گفت‌وگو با کارشناس، پخش تصاویر زائران حرم امام رضا (ع)، مدیحه‌سرایی و پلی‌بک‌های مرتبط با برنامه از بخش‌های تماشایی این برنامه است.

شبکه افق

برنامه «صاد» در روزهای یکشنبه و دوشنبه 30 و 31 اردیبهشت و سه‌شنبه 1 خرداد با اجرای یامین‌پور، به مناسب ایام کرامت، ساعت 22 پخش می‌شود.

شبکه سلامت

برنامه‌های «مثبت سلامت» و «دوربین سلامت» منعطف با ایام دهه کرامت روی آنتن شبکه سلامت می‌رود.

شبکه کودک

ویژه برنامه عروسکی «ماجراهای نوید» و «بچه مرشد» منعطف با دهه کرامت روی آنتن شبکه کودک می‌رود. برنامه «بچه مرشد» از کنار مزار حکیم ابوالقاسم فرودسی در شهر طوس به صورت زنده روی آنتن می‌رود.

شبکه مستند

مستندهای «کریم بانو» و «بنای محبت» در دهه کرامت به ترتیب شنبه و سه‌شنبه 22 و  25 اردیبهشت، ساعت 19:30 از شبکه مستند پخش می شود. همچنین مستند «از جنس بلور» نیز از شنبه 22 اردیبهشت تا چهارشنبه 26 اردیبهشت، ساعت 20:30 روی آنتن می‌رود.

شبکه امید

فیلم‌های سینمایی «ماجرای رسیدن به ستارگان» و «جهان من» همزمان با روز دختر پنجشنبه و جمعه ساعت 17:00 از شبکه امید تماشایی می‌شود.

مستندهای «عروسک کوکی نیستم» و «دختر بهمنشیر» پنجشنبه و جمعه ساعت 23 پخش می‌شود.

پخش مستند «سرزمین خورشید» و انیمیشن سینمایی «مشهد دوست داشتنی»، وله و کلیپ گروه های سرود نوجوان و «نونوا» از دیگر تدارکات شبکه امید برای دهه کرامت است.

شبکه جام‌جم

مستند «مهمانان درب شماره 17» با محوریت گردشگران غیرمسلمان و توریست در حرم حضرت معصومه (س) و مجموعه تلویزیونی «کسی که نمی‌شناختم» در دهه کرامت از شبکه جام‌جم پخش می‌شود.

همچنین ویدیوهای ارسالی مخاطبان از سراسر دنیا، تصاویری از خاطرات، واگویه‌ها و زیارت‌های از راه دور عاشقان امام هشتم نیز در فواصل برنامه‌ها پخش خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متاسفم که برای زدن مدیر سابق استقلال آویزان چنین بازیکنی شدند/ حجت کریمی نبود نکونام هم نبود
  • برنامه‌های تلویزیون در «دهه کرامت»
  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی در فروردین ماه 
  • واکنش تند به پیشنهاد حذف سپاهان از فوتبال ایران
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان