Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماری از سناتورهای آمریکا از دولت ایالات متحده خواستند تا پس از آزمایش سامانه ضد ماهواره‌ای از سوی روسیه، اقدامات بیشتری برای نظارت بر زباله‌های فضایی انجام دهد.

به گزارش مشرق، شماری از سناتورهای آمریکا روز سه‌شنبه از دولت «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده خواستند تا پس از آزمایش سامانه ضد ماهواره‌ای توسط روسیه اقدامات بیشتری برای نظارت بر زباله‌های فضایی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه «اکسپرس» «ماریا کانتول»، رئیس کمیته بازرگانی، «راجر ویکر» سناتور جمهوریخواه و دو سناتور دیگر از «کامالا هریس»، معاون رئیس‌جمهور و «جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی امریکا سوالاتی درباره مسائل مربوط به زباله‌های فضایی پرسیدند.

آزمایش روسیه که بیش از ۱۵۰۰ زباله جدید در فضا پراکنده کرد توسط ایالات متحده محکوم شد. فرماندهی نیروی فضایی آمریکا اعلام کرد که روسیه طی روزهای اخیر یک ماهواره را در مدار خود در فضا سرنگون کرده است. ماهواره سرنگون شده متعلق به خود روسیه بوده و مسکو در یک آزمایش، با یک موشک ضد ماهواره اقدام به سرنگون کردن آن کرده است. بر اساس بیانیه منتشر شده، نیروی فضایی آمریکا اعلام کرد که از یک رویداد مولد زباله‌ در فضای بیرونی آگاه شده است.

به نوشته این منبع خبری، در بیانیه سناتورهای آمریکایی آمده است: «این آزمایش آشکارا یادآوری می‌کند که ایالات متحده باید ظرفیت خود را برای نظارت و واکنش به زباله‌های فضایی تقویت کند.»

پس از جنجال‌ غربی‌ها درباره آزمایش سلاح ضد ماهواره مسکو در فضا، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه تایید کرد که این کشور با موفقیت سامانه ضد ماهواره آزمایش کرده است.

روسیه  البته هشدار داده که می‌تواند ماهواره‌های ناتو را با فناوری جدید «جنگجوی ستاره» نابود کند. تلویزیون دولتی روسیه اخیرا در گزارشی اعلام  کرد که موشک‌های ضد ماهواره مسکو (ASAT) می‌توانند ۳۲ ماهواره ناتو را منهدم کنند و همه موشک‌ها، هواپیماها و کشتی‌های آنها کور شوند. فناوری جدید روسیه هفته گذشته بر روی یک ماهواره از کار افتاده شوروی سابق آزمایش شد و ترکش‌هایی را به سمت ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) فرستاد و خشم ناسا و واشنگتن را برانگیخت.

تلویزیون دولتی روسیه اعلام کرده که این یک شلیک هشدار به غرب بود. تلویزیون دولتی روسیه دوشنبه شب تهدید وحشتناکی مبنی بر استقرار فناوری جدید علیه ۳۲ ماهواره غرب که ناتو برای عملیات نظامی از آنها استفاده می‌کند، صادر کرد. مجری شبکه یک تلویزیون روسیه گفت که حمله ماهواره‌ای هشداری عمدی به غرب برای عبور نکردن از خطوط قرمز کرملین در مورد اوکراین بود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو روسیه آمریکا ناتو ماهواره سناتور نیروی فضایی آمریکا کامالا هریس جو بایدن دولت ایالات متحده شوروی سابق اوکراین مسکو زباله های فضایی ایالات متحده ضد ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!

 به گزارش  تابناک به نقل از دیجیاتو، دلیل عقب‌ افتادن پرتاب فضاپیمای استارلاینر که قرار بود حامل فضانوردان ناسا باشد، مشکل دریچه اکسیژن در سکوی موشک اطلس V ذکر شده است.
 

 براساس پست ناسا در ایکس، دلیل عقب‌افتادن پرتاب فضاپیمای استارلاینر مشکل در دریچه اکسیژن سکوی موشک اطلس V ذکر شده است. موشک اطلس V که توسط United Launch Alliance ساخته شده است، از سال ۲۰۰۲ مأموریت‌های خود را با نرخ موفقیت ۱۰۰ درصدی انجام داده است، اما این اولین مأموریت آن برای حمل فضانوردان بود.

 

یک مقام مسئول در کنترل این مأموریت در پخش تلویزیونی، تقریباً دو ساعت و یک دقیقه قبل از پرتاب برنامه‌ریزی‌شده در ساعت ۱۰:۳۴ به وقت محلی، گفت که تیم مهندسی ارزیابی کرده است که این فضاپیما دچار مشکل شده و نمی‌تواند پرواز کند.

فعلاً تاریخ جدیدی برای پرتاب این مأموریت اعلام نشده است، اما احتمال دارد جمعه ۱۰ می (۲۱ اردیبهشت) استارلاینر به فضا برود. استارلاینر اولین خدمه فضانورد خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد برد. بوچ ویلمور و سونی ویلیامز هر دو خلبان آزمایشی نیروی دریایی ایالات‌متحده و همچنین فضانوردان قدیمی ایستگاه فضایی بین‌المللی هستند. انتظار می‌رود مأموریت جدید استارلاینر آن‌ها حدود یک هفته به طول بیانجامد.

درصورتی که ویلمور و ویلیامز به فضا بروند، اولین خدمه‌ای خواهند بود که از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال از زمان آپولو ۷ در سال ۱۹۶۸ این کار را انجام می‌دهند. آن‌ها همچنین اولین انسان‌هایی خواهند بود که از زمان پرتاب «گوردون کوپر» (در سال ۱۹۶۳)، با موشک‌های سری اطلس به فضا پرواز می‌کنند.

دیگر خبرها

  • معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد
  • نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • چین محموله مرموزی را به ماه فرستاد
  • چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد