Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید گرگین، مجری، گوینده، برنامه‌ساز رادیو و تلویزیون و بازیگر تلویزیون و سینما در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره فعالیت این روزهای خود اظهار کرد: بعد از سال‌ها که برای خوانِش کتاب‌های مختلف داستانی دعوت می‌شدم و آنها را نمی‌پذیرفتم در حال حاضر مشغول خوانِش کتابی با عنوان زنی با سنجاق مروارید نشان از خانم رضیه انصاری هستم که به دلیل آشنایی با ایشان و همچنین جذابیتی که قصه برایم داشت این کار را پذیرفتم و مدتی است که در رادیو گوشه نشر چشمه در حال ضبط این کار هستم، ولی به طور کلی باید بگویم که این روزها بیشتر مشغول انجام کارهای شخصی خود هستم و کار خاصی انجام نمی دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرگین با بیان اینکه در انتخاب کارها بسیار سخت‌گیر شده‌ام، گفت: تقریبا بطور مرتب برای حضور در مجموعه‌های تلویزیونی مختلف از من دعوت می‌شود ولی ترجیح می‌دهم در هر کاری بازی نکنم.

بیشتر بخوانید:

نبود قصه مشکل اصلی سریال‌های تلویزیونی / دستمزدها راضی‌کننده نیست

بازیگر سریال شهرزاد در ادامه با اشاره به کم‌کاری این روزهای خود گفت: علت عمده اینکه در حال حاضر کاری نمی‌کنم این است که برای کار دلخواهم دعوت نمی‌شوم، در واقع باید عنوان کنم که برای کارهای تلویزیونی از من دعوت شده ولی رغبتی به انجام آنها نداشتم چون مورد پسندم نبوده‌اند؛ برای من و بسیاری از همکارانم فیلمنامه در درجه اول حائز اهمیت است و آن قدری که کیفیت کار اهمیت دارد دستمزد و مسائل مالی مهم نبوده اما متاسفانه ساخت سریال‌ها و فیلم‌ها سهل و آسان شده و آن طور که باید برایشان وقت گذاشته نمی‌شود.

گرگین ادامه داد: در ابتدا که شبکه نمایش خانگی شروع به فعالیت کرد این طور تصور می‌شد که یک رقیب برای تلویزیون روی کار آمده و می‌تواند عاملی برای بالا رفتن کیفیت آثار تلویزیونی باشد اما کمی که گذشت مُهر باطلی بر تصورات خورد و مشاهده کردیم که این شبکه نوظهور نه تنها هیچ تاثیری بر روی کیفیت مجموعه‌های تلویزیونی نداشته بلکه خود نیز نا موفق عمل کرده است و متاسفانه این روزها شاهد هستیم که مردم به شبکه‌های داخلی اهمیت چندانی نشان نداده و به ماهواره و شبکه‌های خارجی علاقه بیشتری نشان می‌دهند.

بازیگر سریال به دنیا بگویید بایستد در پاسخ به این سوال که علت ضعف برنامه‌های تلویزیون را در چه می‌دانید گفت: تعداد انبوه شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی باعث شده تا توجه کافی به برنامه‌ها صورت نگیرد؛ اگر ما دو یا سه کانال خوب داشته باشیم و بتوانیم به آن خوراک خوبی بدهیم بسیار بهتر از این است که تعداد زیادی شبکه داشته باشیم و نتوانیم یک برنامه خوب ارائه دهیم؛ من فکر می‌کنم که کوچک‌سازی تلویزیون می‌تواند کمک خوبی برای این مسئله باشد.

وی در پایان تاکید کرد: برای اینکه یک برنامه خوب ساخته شود، رشته‌های مختلفی باید به هم متصل شوند که از دست یک مدیر و دو مدیر خارج است و این مسئله به عوامل زیادی نیاز دارد؛ در گذشته برنامه‌سازی در تلوزیون ساده‌تر بود و راحت‌تر می‌شد کار خوب ارائه داد، اما در حال حاضر کار سخت شده به‌طوری که تمام چشم‌ها به سوی تلویزیون است و اگر صحبتی، نکته‌ای و یا هر چیزی بر خلاف نظر ارگان‌ها و نهادی دولتی گفته شود مدیران مورد مواخذه قرار می‌گیرند و یکی از عواملی که دست و بال برنامه‌سازان را می‌بندد این است که افراد متخلف راجع به برنامه‌ها اظهار نظر می‌کنند و مئولین نیز موظفند که آن را بپذیرند.

انتهای پیام/

صفیه رجایی هرندی کد خبر: 1131196 برچسب‌ها تلویزیون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حوزه فضایی در دولت سیزدهم احیا و متحول شده است به طوری که از ابتدای فعالیت این دولت تا کنون ۱۲ پرتاب ماهواره به فضا انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عیسی زارع‌پور در دیدار با آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اظهار داشت: شبکه ملی اطلاعات که دغدغه رهبر معظم انقلاب و از حوزه‌های راهبردی کشور است، در یک دهه گذشته با وجود همه زحماتی که کشیده شده، به عنوان اولویت نخست مطرح نبوده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: حوزه فضایی در دولت سیزدهم احیا و متحول شده به طوری که از ابتدای فعالیت این دولت تا کنون 12 پرتاب ماهواره به فضا انجام شد که این معادل 12 سال پیش از آن است

وی ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات در ابتدای دولت و در حدود یک دهه فعالیت گذشته، حدود 20 درصد پیشرفت داشت؛ اما اکنون با گذشت تنها 2.5 سال از عمر دولت سیزدهم، به حدود 60 درصد رسیده و اکنون تمرکز ما بر افزایش کیفیت و بومی سازی تجهیزات است.

وزیر ارتباطات با اشاره به رشد چشمگیر کاربران شبکه‌های اجتماعی داخلی گفت: به عنوان نمونه پیام‌رسان ایتا در ابتدای دولت حدود 2.5 میلیون کاربر فعال ماهانه داشت؛ اما امروز حدود 30 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و ترافیک آن نیز بیش از 20 برابر رشد داشته است.

وی شبکه ملی اطلاعات را زیرساخت فضای مجازی کشور عنوان و بیان کرد: نیازهای اساسی مردم را از اینترنت آمریکایی جدا کردیم تا اگر اتفاقی افتاد برای زندگی و کسب و کار مردم مشکلی ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریال کیانوش عیاری آماده است؟/ باز هم جای خالی «کتاب باز»
  • معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد
  • تدارک شبکه‌های تلویزیونی در دهه کرامت
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در دهه کرامت
  • برنامه‌های تلویزیون در «دهه کرامت»
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون
  • امشب؛ دهمین گفتگوی زنده تلویزیونی رئیسی با مردم