Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ خبرآنلاین نوشت: در هفته‌های اخیر شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان دور جدیدی از پخش تیزرهای تلویزیونی فیلم‌های سینمایی در حال اکران در سینماهای ایران را روی آنتن برده‌اند که در میان آن‌ها، اسامی فیلم‌هایی چون «بازیوو»، «علف‌زار»، «پیتوک»، «چند می‌گیری گریه کنی ۲» و… دیده می‌شود. این اتفاق در حالی می افتد که این فیلم ها در ژانرهای مختلف حتی ژانر کودک و نوجوان تبلیغ درستی در شبکه های مختلف تلویزیون ایران ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان مدتی است که تبلیغات پلتفرم وی‌اودی «تلویکا» نیز در شبکه‌های ماهواره‌ای آغاز شده است.

به نظر می‌رسد نحوه برخورد صداوسیما با فیلم‌های سینمایی و پخش نکردن تبلیغات آنها و همچنین فقدان برنامه های سینمایی مهم و جذاب و تاثیرگذار که بینندگان این رسانه میلیونی راتشویق به رفتن به سینما و استفاده از این تولید مهم ملی کند، بزرگترین دلیل برای این رفتار ماهواره ها است که همیشه از خلا حاضر برای مدیریت فضای فرهنگی استفاده نکرده اند.

با توجه به اظهارنظرهایی که از گوشه و کنار منتشر می‌شود، دست‌اندرکاران بخش اعظم فیلم‌ها به علت دریافت نکردن تخفیف تبلیغاتی، امکان تبلیغات در شبکه‌های تلویزیونی صداوسیما را نمی‌یابند. همچنین امکان تبلیغاتی مناسبی که برای معدودی از فیلم‌ها فراهم شده است، در اختیار اغلب فیلم‌ها قرار نمی‌گیرد و تهیه‌کنندگان این آثار بدون دریافت تخفیف مناسب، توان پرداخت هزینه‌های سنگین تبلیغاتی در تلویزیون را ندارند. این در حالی است که گاه شنیده شده است حضور بعضی بازیگران در تیزرهای تبلیغاتی فیلم‌ها، از عوامل مخالفت تلویزیون با این آثار بوده است.

و اما این اتفاق مربوط به امروز نیست و در میانه دهه ۹۰ نیز یک بار دیگر پخش تیزرهای تلویزیونی فیلم‌های ایرانی در شبکه‌های ماهواره‌ای فراگیر شد که به جنجال بزرگی انجامید. در آن زمان نیز خودداری تلویزیون از پخش تیزرها و تبلیغات کافی برای فیلم‌های روی پرده سینما، مسیر پخش تیزرهای تبلیغاتی فیلم‌ها را در شبکه ماهواره‌ای «جم» هموار کرد.

پس از پخش گسترده تیزر فیلم‌های در حال اکران در شبکه جم، سازمان سینمایی و قوه قضاییه به موضوع ورود کردند و حتی با دستور دادستانی، اکران فیلم «آااادت نمی‌کنیم» ساخته ابراهیم ابراهیمیان برای مدتی متوقف شد تا پخش تیزرها از شبکه جم متوقف شود. این ماجرا به ممنوع‌الکاری شماری از کارگردانان سینما نیز انجامید.

با این حال پس از آن غائله و در چند سال اخیر، پخش گسترده تیزرهای تلویزیونی در شبکه‌های ماهواره‌ای سابقه چندانی ندارد. باید دید در وضعیت امروز که بی‌شباهت با شرایط سال‌های ۹۴ و ۹۵ نیست، چه اتفاقی خواهد افتاد. آیا سازمان صداوسیما از محدودیت‌ها برای فیلم‌های ایرانی کوتاه خواهد آمد یا وضعیت کنونی ادامه خواهد یافت.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا شبکه های ماهواره ای صداوسیما فیلم های ایرانی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا شبکه های ماهواره ای فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور

پلتفرم شیپور یکی از شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی در زمینه نیازمندی‌ها است. اپلیکیشن شیپور در طول ۱۰ سال فعالیت خود، بیشتر از ۳۵ میلیون بار نصب شده است و توانسته است در حوزه‌های مختلف مانند املاک، خودرو، استخدام و ... خدمات باکیفیتی به کاربران خود ارائه دهد.

 هرچند که تا پیش از این، شیپور انتخابی عالی برای تبلیغات کسب‌وکارهای کوچک و متوسط بود، با این همکاری استراتژیک با تپسل، قدرت این پلتفرم در تبلیغات به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت و این امکان فراهم شده است که هر کسب‌وکاری، بدون توجه به اندازه و مقیاس، روی این پلتفرم تبلیغ کند.

سبحان فروغی، مدیرعامل تپسل در رابطه با این همکاری و مزایای آن برای تبلیغ‌دهندگان می‌گوید: «واقعیت انکار نشدنی صنعت تبلیغات، کمتر شدن فاصله‌ فرصت‌های خرج‌کرد تبلیغات دیجیتال به نسبت تبلیغات آفلاین است. کسب‌وکارهایی نظیر شیپور می‌توانند در کنار دیجیتالی و قابل رصد بودن لحظه‌ای، نقش و جایگاه آگاهی از برند و مشروعیت‌بخشی را مشابه با تبلیغات آفلاین برای تبلیغ‌دهندگان فراهم کنند.»

حمیدرضا پاکروان، مدیرعامل شیپور نیز این همکاری را گامی مهم در جهت توسعه تبلیغات برندها در فضای آنلاین دانست. 

در شش ماه گذشته، آژانس تبلیغات دیجیتال تپسل، با هدف فراهم کردن دسترسی بالا به ناشران بزرگ و باکیفیت ایرانی برای تبلیغ‌دهندگان خود، از انعقاد قرارداد همکاری با رسانه‌های بزرگی مانند اسنپ کلاب، اپلیکیشن آخرین خبر، مجموعه رسانه‌های گروه خبری دنیای اقتصاد و ... خبر داده است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ؛ ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • جنجال تبلیغاتی کاندیداها در اینستاگرام /آقای کاندیدا از سرود انتخاباتی خود رونمایی کرد /کاندیدای لنجان: ادب را رعایت کنید
  • کاری که تلویزیون با ما می‌کند!
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس در شبکه تهران
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور